Fotografering

Fotografering

Kronholm Foto - Hästfotograf Skåne

Mysig fotografering

Tillsammans kommer vi ha en trevlig stund, jag och mina kunder brukar ha väldigt roligt.  Ibland kan jag vara en riktig pratkvarn så vi kommer definitivt ha saker att prata om. Jag kommer guida båda dig och hästen genom fotograferingen så att ni kan vara bekväma, mitt mål är att fånga er! 

En dag för er

Alla tycker att deras häst är den bästa som finns och ingen av dem har fel. Fotograferingen är en stund för dig och din häst där ni kan glädjas åt varandra. Tänk vilka fantastiska stunder ni har delat och kommer dela i framtiden, ta chansen att föreviga dem.

Hästen i fokus

Att du och din häst har roligt under fotograferingen är det absolut viktigaste för mig. Jag anpassar fotograferingen efter er. Oavsett vad din häst bjuder på under fotograferingen kommer vi skapa minnen som du kan ha kvar för alltid. 

Jag är så glad för bilderna! Lina du är fantastik på att fota! ❤️ – Mimmi

Wow, är det verkligen min häst? Så fina bilder, du är grym! – Vivien

Om Mig

Lina Kronholm, uppväxt och bosatt i Malmö

Lina Kronholm heter jag som driver Kronholm Foto. Jag är en pratglad skåning som är helt förälskad i hästar. När jag var 5år fick jag äntligen börja rida och sedan dess har det mesta i mitt liv kretsat kring dessa fantastiska djur. När mitt intresse för fotografering började växa blev det väldigt naturligt att ha hästarna framför kameran. 

Islandshästar har en speciell plats i mitt hjärta. De senaste somrarna har jag spenderat på Island där jag har jobbat med hästar och hemma har jag en egen islandshäst som heter Àstriða.  Hon är ett femgånssto efter Kraftur fra Bringu. 

Jag är en riktigt serienörd och spenderar gärna mina kvällar framför en riktigt bra serie. Favoriterna är helt klart Brooklyn 99 när jag vill bli på bra humör och Sherlock holmes när jag är sugen på lite mysterier.

Vanliga Frågor

Vad ska jag/hästen ha för kläder/fotografering under fotografering?

“Less is more” – Jag rekommenderar oftast att hästen har ett fint träns, en enkel grimma eller om du har någon speciell utrustning. Jag har en fotogrimma med mig som är lätt att redigera bort i efterhand om du inte vill ha hästen helt lös.

Du har kanske en balkänning eller annan vacker klänning hemma? Dessa passar jättebra på bild! Tänk på vilka färger som passar din häst bäst. Du kan gärna matcha din och hästens klädsel men starka färger och mönster kan störa bilden så undvik gärna dessa. 

Går det att köpa till fler bilder än vad det ingår i paketen?

Ja absolut, efter fotograferingen kan du bestämma dig om du vill köpa till fler bilder. Det går att köpa till bilder styckevis men även för paketpris om du har lite extra svårt att välja dina favoriter.

Går det att boka om vid dåligt väder?

Det finns många olika sorters väder som passar bra att fotografera men vid dåligt väder bokar vi om tiden och tar fotograferingen vid ett annat tillfälle. 

Mini Sessions

Detta paket passar perfekt för er som är 2 eller fler som vill fotograferas samma dag. Vi hinner med fina porträttbilder och eleganta bilder med svart bakgrund.

  • 30min fotografering
  • 3st bilder anpassade för webben
  • Bildval i ditt egna webbgalleri.

*Minimum av 2 personer

 + Reseersättning 30kr/mil

Klassikern

Mitt populäraste paket där vi hinner med att ta massa vackra bilder i några olika miljöer. Oavsett om du vill ha porträtt eller ridbilder så passar detta paket. Berätta vilka bilder just du drömmer om så fokuserar på vi på det oavsett om det är ridbilder, porträtt i vacker natur eller 

  • 1h fotografering
  • 8st bilder anpassade för webben
  • Bildval i ditt egna webbgalleri.

 + Reseersättning 30kr/mil

Deluxe

För dig som vill ha lite extra, vi har tid för flera miljöer och även ombyte om det önskas. Detta paket passar även om du vill ha både porträtt och ridbilder. Det ingår även en förstoring av din favoritbild från fotograferingen.

  • 2-2,5h fotografering
  • 20st bilder anpassade för webben
  • Förstoring 30×40
  • Bildval i ditt egna webbgalleri.

 + Reseersättning 30kr/mil

Berätta vilka bilder just du drömmer om så ska jag se till att skapa minnen som du kan ha resten av livet. 

Boka en dag för dig och din häst.

Har du några frågor eller en idé där min färdiga paket inte funkar? Tveka inte att höra av dig så skräddarsyr jag något som passar just dig.

Close Menu
Scroll Up
error: Content is protected !!